Açıklama

Saçınızı nemlendirir, besler ve dökülmeleri önlemeye yardımcı olur.

İçindekiler: AQUA (Su), POTASSIUM OLIVATE (Zeytinyağı Sabunu), POTASSIUM COCOATE (Hindistan Cevizi Sabunu), COCO-GLUCOSIDE (Şeker Tensidi, Hindistan Cevizi Eldesi), JUGLANS REGIA SEED OIL (Ceviz Yağı), NIGELLA SATIVA SEED OIL (Çörek Otu Yağı), URTICA DIOICA LEAF EXTRACT (Isırgan Ekstraktı)

Kullanımı: Islak saça ihtiyaç kadar uygulayınız. 2 dakika kadar bekleyiniz ve içerikteki bitkisel yağlar sebebiyle çok sıcak suyla durulama yapmayınız. Saçlarınızda maksimum bakım için duş öncesinde saç bakım yağlarımızı, duştan sonra durulanmayan saç bakım kremlerimizi ve keratin sütümüzü kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uyarılar: Göz ile temasından sakınınız ve teması halinde su ile yıkayınız. İçeriğindeki bileşenlerden herhangi birisine karşı bilinen bir alerjiniz varsa kullanmayınız. Güneş ışığı, sıcaklık ve nemden koruyunuz. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Ürün Detayları
816 Öğeler
Yorumlar(3)

Yorumlar

Ürün Puanı:
5 puan aldı 3 yorum arasından.

Şefika A. 17-03-2025

beyazlarımı unuttum

saçlarımdaki beyazlar için kullandım beyazlar arttıkça kaşınma da oluyordu bu şampuan sayesinde artık beyazlar azaldı saçlarım gürleşti kaşıntılar son buldu.

Bu yorum yararlı mıydı?

Amine Farah 16-03-2025

Saçlarım siyahlaş tı

Benim saçlarım 20 yaşlarımda genetik beyazlaşmaya başladı.rahiki mahtumun ceviz şampuanı ni kullandım. Saçlarımın ense kısmında siyahlaşma başladı. Çok sevindim. 6 ay düzenli kullandım.şuan hala kullanıyorum.tamamiyla siyahlaşana kadar devam edeceğim.ayrica saçlarım gürleşti. Çok şükür memnunm. Allah üreten kimyagerden ve satanlardan razı olsun.

Bu yorum yararlı mıydı?

Y.B.B 18-02-2025

DEDİĞİ KADAR VARMIŞ

SAYFADA BİR HANIMEFENDI ZATEN GÜR SAÇLARIMDA KULLANDIM,ŞİMDİ SAÇLARIM DAHA DA GÜRLEŞTI,NASIL KONTROL EDEBİLİRİM ,BUNUN İÇİN BİR ÜRÜNÜNÜZ VAR MI DİYE BIR PAYLAŞIM YAPMISTI?BUNU OKUYUNCA HEMEN ALIP KULLANMAYA BAŞLADIM,DÖKÜLMELERİM AZALDI ÇOK.YENİLERİ DE ÇIKIYOR SANIRIM KÜÇÜK KÜÇÜK SAÇLARIM ARTTI ALIN BÖLGEMDE.ISIRGAN VAR İÇİNDE,ONUN DA ETKISI SANIRIM.SIZ DE SAGOLUN,PAYLAŞIMI YAPAN HANIM DA?

Bu yorum yararlı mıydı?

İncelediğiniz ürün: “Ceviz Yağlı Şampuan (500 mL)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Oturum Aç

Menü

Sepetiniz

Sepetinizde bir ürün yok

Bu web sitesi, web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.